Over mij

Ik heb veel ervaring vanwege mijn bedrijf. Dit is de eerste keer dat ik een echt artikel schrijf over het maken van wasmanden in Nederlandse stijl. En ik ben er volledig van overtuigd dat je dit artikel net zo leuk zult vinden als ik.

Allereerst wil ik u vertellen over mijn ervaring als maker van Nederlandse wasmanden. Mijn familie komt uit een klein stadje genaamd Buitenkooi, ongeveer 100 km ten noorden van Amsterdam. Het belangrijkste wat ik altijd al heb willen doen is mensen leren hoe ze Nederlandse wasmanden moeten maken, dat is de belangrijkste handel die ik al doe sinds ik een kind was. Het is niet dat ik niet de kennis die ik heb, maar ik ben erg jong, ik heb niet echt de tijd om het te leren en ook zijn er veel andere mensen die dezelfde wens hebben.

Mijn vader zei altijd dat ik nooit te veel vragen moest stellen, maar na een tijdje begon ik er te veel te stellen. Hij vertelde me dat als je iets weet, je het vragen. Mijn vader was timmerman en hij leerde me hoe ik dingen moest doen.

Ik ben een architect met meer dan 30 jaar ervaring. Ik denk graag dat mijn werk niet alleen goed is, maar ook goed voor de wereld. Ik heb altijd graag dingen gecreërd. Ik ben geboren in Denemarken, de hoofdstad van Denemarken. Ik ben opgegroeid in Duitsland waar ik geschiedenis en literatuur studeerde. Ik ben geboren en getogen in South Carolina, USA. Ik ben al sinds mijn zevende actief in de mode-industrie. Ik was een model voor de leeftijd van

Mijn zus en ik waren verliefd vanaf jonge leeftijd. We waren allebei verliefd op verschillende jongens en meisjes op het moment. We ontmoetten elkaar op een school toneelstuk waar we allebei op het podium en zong de rol van de bruid.

In 2013 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse publicatie NRC Handelsblad. Ik ben begonnen in de Nederlandse mode-industrie en besloot na een paar jaar mijn eigen kledinglabel te openen. Ik opende mijn eigen winkel met mijn vriendin in 2012. We kunnen nu de grootste kledingkeuze van Nederland aanbieden. Als je een fervent modeliefhebber bent, zul je zeker graag mijn winkel bezoeken. Ik werk ook als personal trainer en ben ook geïnteresseerd in de levensstijl.

Waarom was je motivatie om een blog te starten?

Ik begon mijn blog in 2014 om te zien of ik het kon verkopen met mijn ervaring als modeontwerper. Ik ben begonnen omdat ik geen andere ontwerper kende. Ik wilde mijn eigen plek hebben voor mensen om mijn modekeuzes te bespreken.